NL / ENG / DE

Events

Jubileum op het strand

Speciaal voor groepen vanaf 40 personen hebben wij naast het restaurant een apart beachhouse, die je kunt reserveren voor een exclusief jubileumfeest. En zeg nou eerlijk… Een jubileum met je voeten in het zand, wat wil je nog meer? Bij Hippie Fish is het mogelijk! Of je nu wilt komen vieren dat je een één jaar getrouwd bent of 25 jaar in dienst bent bij je baas, een jubileum in Hippie Fish style vergeet je niet snel. De ontspannen sfeer van het strand, de openhaard, de veranda en de openslaande deuren richting de zee zijn de ideale mix voor een geslaagd jubileum.
 

Meer weten of wil je een keer komen kijken? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op.
 

 

Wat moet je nou eigenlijk allemaal regelen voor die geliefde jubilaris(sen)? In het sfeervolle en unieke Hippie Fish Beachhouse komt het feest zonder enige twijfel direct op gang. En dat is ook niet zo gek, want een jubileum op het strand bezit een hele belangrijk eigenschap die je nergens anders vindt: de unieke ontspannen sfeer. Sit down and relax met je vrienden, familie of collega’s en ervaar de unieke sfeer samen met de jubilaris. Slow down - stay a while
 

Hippie Fish – the awesome crew!
Jong, sociaal, gezellig, gedreven en creatief. Dat zijn onze beach boys & girls. Wij zorgen ervoor dat jij de wereld om je heen even helemaal kunt vergeten. De unieke en relaxte Hippie Fish sfeer wordt versterkt door persoonlijke aandacht van onze boys & girls die snel en nauwkeurig te werk gaan.
 

Hippie Fish -  fantastic anniversary food & drinks
Qua dranken is er voor ieder wat wils op jouw jubileum. Pak een koud glas bier of fris uit de zinken teil en zorg ervoor dat je klaar bent om met z’n allen te toasten. Wij zorgen voor een relaxte sound en de barman maakt een goede Gin Tonic of ander lekkere mixdrank voor je klaar. Op de wijnkaart staan klassieke wijnen, maar ook wijnen uit de Nieuwe Wereld.

Bij Hippie Fish werken we graag met verse, seizoensgebonden producten. Dat gaan we dus ook doen tijdens jouw jubileum! De wisselende, seizoensgebonden vlees- vis- en vegetarische gerechten serveren we uit op houten planken. In de zomer eet je dit met je voeten in het zand en in het najaar bij de openhaard onder een warme deken.

Hippie Fish Zandvoort | Uniek jubileumfeest op het strand
Ben je op zoek naar een unieke locatie voor het vieren van een jubileum op het strand? Dan is ons exclusieve Beachhouse op het strand van Zandvoort precies wat jij zoekt! Slow down – stay a while