NL / ENG / DE

Events

Bedrijfsuitje op het strand

Speciaal voor groepen vanaf 40 personen hebben wij naast het restaurant een apart Beachhouse, die je kunt reserveren voor een exclusief bedrijfsevent. En zeg nou eerlijk… Een bedrijfsevent met je voeten in het zand, wat wil je nog meer? Bij Hippie Fish is het mogelijk! De ontspannen sfeer van het strand, de openhaard, de veranda en de openslaande deuren richting de zee zijn de ideale mix voor een relaxt laid-back feest. Met een koud glas bier in je hand en je voeten in het zand komt die teambuilding vanzelf wel!
 

Meer weten of wil je een keer komen kijken? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op.
 

 

Bij een bedrijfsevent of personeelsuitje draait het vaak allemaal om teambuilding. Hoe vaak heb jij het al meegemaakt dat je samen met je collega’s geforceerd gezellig hebt moeten doen? Of heel blij moest zijn met de jaarlijkse genânte taferelen die vaak aan de hand zijn tijdens bedrijfsevent? Bij Hippie Fish in Zandvoort doen we dat compleet anders! Een relaxte sfeer, originele gerechten en een perfecte omgeving om even rustig en samen met je collega’s het afgelopen jaar te bespreken. Of juist inspiratie op te doen voor het komende jaar! Slow down - stay a while.
 

Hippie Fish – the awesome crew!
Jong, sociaal, gezellig, gedreven en creatief. Dat zijn onze beach boys & girls. Wij zorgen ervoor dat jij de wereld om je heen even helemaal kunt vergeten. De unieke en relaxte Hippie Fish sfeer wordt versterkt door persoonlijke aandacht van onze boys & girls die snel en nauwkeurig te werk gaan.
 

Hippie Fish - fantastic business food & drinks
Bij Hippie Fish werken we graag met verse, seizoensgebonden producten. Een combinatie van seizoensgebonden vis, vlees en vegetarische gerechten wordt uitgeserveerd op houten planken, terwijl jij met je collega’s of zakenrelaties bijpraat. In de zomer eet je een frisse salade met je voeten in het zand en in het najaar een lekkere pompoensoep bij de openhaard onder een warme deken. We zetten jouw favoriete drinks alvast klaar in een zinken teil, gooien ‘m vol met ijsklonten & off you go!
 

Hippie Fish Zandvoort | Uniek bedrijfsuitje op het strand
Ben je op zoek naar een unieke locatie voor jouw bedrijfsevents op het strand? Dan is ons exclusieve Beachhouse op het strand van Zandvoort precies wat jij zoekt! Slow down – stay a while