NL / ENG / DE

Events

Verjaardag op het strand

Speciaal voor groepen vanaf 40 personen hebben wij naast het restaurant een apart beachhouse, die je kunt reserveren voor een exclusief verjaardagsfeest. En zeg nou eerlijk… Een verjaardag met je voeten in het zand, wat wil je nog meer? Bij Hippie Fish is het mogelijk! Of je nu viert dat je 18 of 50 jaar bent geworden, een verjaardag ‘Hippie Fish style’ vergeet je niet heel snel. De ontspannen sfeer van het strand, de openhaard, de veranda en de openslaande deuren richting de zee zijn de ideale mix voor een relaxt feest.
 

Meer weten of wil je een keer komen kijken? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op.
 

 

Je verjaardag, dat is iets wat je niet zomaar voorbij laat gaan, toch? Als je het dan ook nog viert op de mooiste plek van Zandvoort, ben je helemaal ready voor JOUW nieuwe jaar. Kun je het je al voorstellen? De omslaande golven op de achtergrond, een lichte zomerbries en iedereen in het hele Beachhause die voor jou aan het zingen is? Slow down – stay a while.
 

Hippie Fish – the awesome crew!
Jong, sociaal, gezellig, gedreven en creatief. Dat zijn onze beach boys & girls. Wij zorgen ervoor dat jij de wereld om je heen even helemaal kunt vergeten. De unieke en relaxte Hippie Fish sfeer wordt versterkt door persoonlijke aandacht van onze boys & girls die snel en nauwkeurig te werk gaan.
 

Hippie Fish - Fantastic birthday food & drinks
Bij Hippie Fish werken we graag met verse, seizoensgebonden producten. Dat gaan we dus ook doen voor jou verjaardag! De wisselende, seizoensgebonden vlees- vis- en vegetarische gerechten serveren we uit op houten planken. Ook helpen we jou graag met een heerlijke red velvet verjaardagstaart of fantastische carrot cake. In de zomer eet je dit met je voeten in het zand en in het najaar bij de openhaard onder een warme deken.

Ook qua dranken is er voor ieder wat wils op jouw verjaardag. Elke dag worden er verse sappen geperst en in de avond maakt de barman een goede Gin Tonic of andere lekkere mixdrank voor je klaar. Ook is er een leuke wijnkaart met klassieke wijnen uit Italië en Frankrijk maar ook uit de Nieuwe Wereld. In een zinken teil met ijsklonten ligt koud bier, wijn en frisdrank.
 

Hippie Fish Zandvoort | Unieke verjaardag op het strand
Ben je op zoek naar een unieke locatie voor jouw verjaardag op het strand? Dan is ons exclusieve Beachhouse op het strand van Zandvoort precies wat jij zoekt! Slow down – stay a while