NL / ENG / DE

Events

Bruiloft op het strand

Speciaal voor groepen vanaf 40 personen hebben wij naast het restaurant een apart beachhouse, die je kunt reserveren voor een exclusieve bruiloft op het strand. En zeg nou eerlijk… Vieren dat je getrouwd bent met je voeten in het zand, wat wil je nog meer? Een trouwdag in Hippie Fish style maakt jouw dag onvergetelijk. De ontspannen sfeer van het strand, de openhaard en de openslaande deuren richting de zee zijn de ideale mix voor een geslaagde start van jouw huwelijk.
 

Meer weten of wil je een keer komen kijken? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op.
 

 

Jouw trouwdag moet een onvergetelijke dag worden. Nadat het jawoord is gegeven, kan het feest losbarsten. Het Hippie Fish team is net als jij in de zevende hemel. Stiekem worden we hier een beetje bij geholpen door de fantastische sfeer die je eigenlijk alleen op het strand vindt. En aan het eind van de dag, als alle herinneringen gemaakt zijn, wil je stiekem niet meer naar huis... Slow down - stay a while.
 

Hippie Fish – the awesome crew!
Jong, sociaal, gezellig, gedreven en creatief. Dat zijn onze beach boys & girls. Wij zorgen ervoor dat jij de wereld om je heen even helemaal kunt vergeten. De unieke en relaxte Hippie Fish sfeer wordt versterkt door persoonlijke aandacht van onze boys & girls die snel en nauwkeurig te werk gaan.
 

Hippie Fish - fantastic wedding food & drinks
Bij Hippie Fish werken we graag met verse, seizoensgebonden producten. Kies voor jouw bruiloft uit de vis-, vlees- en ook vegetarische gerechten die gedurende het seizoen wisselen. Het samengestelde menu eet je in de zomer met je voeten in het zand en in het najaar met je vrienden en familie bij de openhaard.

Ook qua dranken is er voor ieder wat wils. De barman maakt een goede Gin Tonic of andere lekkere mixdrank voor je klaar. Er is een leuke wijnkaart met klassieke wijnen uit Italië en Frankrijk maar ook uit de Nieuwe Wereld. De zinken teilen met ijskoud bier en wijn staan de hele avond tot jouw dienst.
 

Hippie Fish Zandvoort | Unieke bruiloft op het strand
Ben je op zoek naar een unieke locatie voor een bruiloft op het strand? Dan is ons exclusieve Beachhouse op het strand van Zandvoort precies wat jij zoekt! Slow down – stay a while