NL / ENG / DE

Events

BBQ op het strand

Speciaal voor groepen vanaf 40 personen hebben wij naast het restaurant een apart beachhouse, die je kunt reserveren voor een exclusieve BBQ op het strand. En zeg nou eerlijk… Een gezellige barbecue met je voeten in het zand, wat wil je nog meer? Een barbecue in Hippie Fish style vergeet je niet snel. De ontspannen sfeer van het strand, de openhaard voor als het wat kouder wordt, de veranda en de openslaande deuren richting de zee zijn de ideale mix voor een geslaagde BBQ.
 

Meer weten of wil je een keer komen kijken? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op.
 

Wat het barbecueën op het strand nóg leuker maakt, is dat je je eigen bier, wijn en frisdrank gewoon zelf kunt pakken uit de grote zinken teilen die je in het beachhouse vindt. Alles voor die relaxte sfeer! Slow down – stay a while
 

Hippie Fish – the awesome crew!
Jong, sociaal, gezellig, gedreven en creatief. Dat zijn onze beach boys & girls. Wij zorgen ervoor dat jij de wereld om je heen even helemaal kunt vergeten. De unieke en relaxte Hippie Fish sfeer wordt versterkt door persoonlijke aandacht van onze boys & girls die snel en nauwkeurig te werk gaan.
 

Hippie Fish - fantastic bbq food & drinks
De ultieme BBQ-ervaring: Live Cooking of Live Cooking Deluxe. De salades worden op de saladebar geplaatst en de vlees-, vis- en vegagerechten worden live bereid op de BBQ. Bijkomend voordeel: Je hoeft niet in de rij te gaan staan om jouw dish bij elkaar te zoeken, wij komen het gewoon bij je aan tafel brengen.
 

Bij de BBQ hebben wij een leuke wijnkaart met klassieke wijnen uit Italië en Frankrijk maar ook uit de Nieuwe Wereld. Elke dag worden er verse sappen geperst en in de avond maakt de barman een goede Gin Tonic of andere lekkere mixdrank voor je klaar.
 

Hippie Fish Zandvoort | Unieke BBQ op het strand
Ben je op zoek naar een unieke locatie voor een BBQ op het strand? Dan is ons exclusieve Beachhouse op het strand van Zandvoort precies wat jij zoekt! Slow down – stay a while